Wat eten we woensdag ?

Beste Gast,

We mogen weer met elkaar aan tafel aanschuiven. Wel met de 1,5 mtr. afstand, maar toch weer fijn dat het kan. Aan mijn grote tafel op de Kookzolder kan ik maximaal 8 personen plaatsen. Bij meer aanmeldingen zal ik dus genoodzaakt zijn in 2 sessies te werken. Of als het weer het toelaat, doen we het buiten op het terras. Afhalen blijft nog steeds mogelijk. Het liefst wel even een dag van te voren laten weten!

29 juli 2020.

Traditionele salade Niçoise geserveerd met vers gebakken brood.

05 augustus 2020.

Shoarma van de Kookzolder aan het spit, huisgemaakte sausjes, Vlaamse frieten en tomaten-komkommersalade.

12 augustus 2020.

Vispannetje met venkel, courgette en dille geserveerd met tagliatelle.

19 augustus 2020.

Mosselen van de BBQ, Vlaamse frieten, huisgemaakte sausjes en salades. ( DAGPRIJS ).

26 augustus 2020.

Penne met scamp”s, spinazie in roomsaus en Parmezaanse kaas.

02 september 2020.

Cordon Bleu van kipfilet, geserveerd met Haricots Verts en aardappelkroketten.

09 september 2020.

Lekkerbekje met remouladesaus, broccoli en Duchesse aardappeltjes.

16 september 2020.

Mixed Grill, kruidenboter, Vlaamse frieten en gemengde salade.

23 september 2020.

Varkensfilet gevuld met zwarte pruimen, bruine jus, gegratineerde witlof en aardappelkroketten.

30 september 2020.

Pizza avond bij de Kookzolder !

Stel je eigen pizza samen uit de verse ingrediënten die voor u klaar staan !

07 oktober 2020.

Rauwe andijviestamppot met bruine jus, speklapjes en rookworst.

14 oktober 2020.

Chinees buffet.

Huisgemaakte lekkernijen uit de Chinese keuken. ( DAGPRIJS ).

21 oktober 2020.

Varkenslever à la Kookzolder, rösti-aardappelen en Haricots Verts.

28 oktober 2020.

Hamburger van het huis, Vlaamse frieten en gemengde salade.

Pin It on Pinterest

Share This