Wat eten we woensdag ?

Geachte gast,

Vanwege het blijven stijgen van de kosten van  ingrediënten, ben ik helaas genoodzaakt om de prijs van de aanschuifavond te verhogen. De prijs van de aanschuifavond wordt hierdoor  € 11,50 per persoon.

Hopelijk weerhoudt dat u er niet van om de aanschuifavonden te blijven bezoeken.

Bedankt voor uw begrip.

de Kookzolder / Paul Boeijen

 

 

20 februari 2019.

Stoofpotje van lam met aardappelpuree.

27 februari 2019.

Oriëntaalse scampi’s met rijst.

06 maart 2019.

Holsteiner schnitzel met gebakken aardappelen en erwten/wortelen.

13 maart 2019.

Gebakken zalmfilet met romige spinazie-risotto.

20 maart 2019.

Varkenshaassaté met Vlaamse friet en gemengde salade.

27 maart 2019.

Rundersukade met andijviestamppot en gebakken uien.

03 april 2019.

Hamburger van het huis met friet en gemengde salade.

10 april 2019.

Spaghetti Bolognese met rucola en Parmezaanse kaas.

17 april 2019.

Krokant kabeljauwhaasje, groene asperges, krielaardappel en Hollandaise saus.

24 april 2019.

Hongaarse goulash met rijst.

 

Pin It on Pinterest

Share This