Cursus voor beginners

De lesinhoud van de basiscursus volgt grotendeels de richtlijnen van het Ministerie van Onderwijs.

  • U leert de basisbeginselen van kooktechnieken, snijtechnieken en productkennis.
  • Bereidingen van vlees, vis, gevogelte, groenten, aardappelen, rijst, pasta en sauzen.
  • Het voorbereiden en het plannen van de werkzaamheden.
  • Het creëren van gerechten zonder stress.
De duur van de cursus is 8 lessen. Deze lessen worden om de week gegeven, steeds op een dinsdagavond. Aanvang van de les is om 19.00 uur en de les zal tussen 22.30/ 23.00 ten einde zijn.
Het inschrijfgeld voor deze cursus bedraagt €95,00 en vervolgens betaalt u bij aanvang van iedere les € 29,50. Inbegrepen zijn de ingrediënten, het lesmateriaal en recepten, gebruik van kookschorten en drankjes tijdens het eten.
Inschrijven voor deze cursus kan via de mail: info@dekookzolder.be of telefonisch: +32 498 169393 / +32 4 339 17 88

Pin It on Pinterest

Share This