Wat eten we woensdag ?

Beste Gast,

Vanwege de gestegen prijzen voor de inkoop, ben ik genoodzaakt de prijs te verhogen. Met ingang van de nieuwe serie gerechten wordt de prijs van de aanschuifavond 16,75 per gerecht.

Afhalen blijft nog steeds mogelijk. Het liefst wel even een dag van te voren laten weten!

06-08-2025.

Kippenbout in de oven gebakken, kerrie-saus, verse ananas, broccoli en witte rijst.

13-08-2025.

Gegrilde filet van witte tonijn geserveerd met mangochutney, Paksoi en Chinese mie.

20-08-2025.

Varkensschnitzel met champignon-roomsaus geserveerd met warme groenten en Vlaamse frieten.

27-08-2025.

Mosselen van de BBQ begeleid door huisgemaakte sausjes, Vlaamse frieten en gemengde salade.

03-09-2025.

Varkenshaasmedaillons begeleid door een peper-roomsaus, aardappeltaartje en gegratineerde bloemkool.

10-09-2025.

Ribeye-steak van de grill met kruidenboter, Vlaamse frieten en een gemengde salade. ( DAGPRIJS )

17-09-2025.

Stoofpotje van verschillende vissoorten, courgette en venkel, geserveerd met tagliatelle.

24-09-2025.

Hamburger ” Kookzolder style ” Vlaamse frieten en mayonaise.

01-10-2025.

Saté van kippendij met een pindasaus, Atjar, kroepoek, salade en Vlaamse frieten.

08-10-2025.

Biefstuk van het huis ( zilverui, knoflook, spek en bosui ) geserveerd met Vlaamse frieten en haricots verts. ( DAGPRIJS )

15-10-2025.

Pizza-avond bij de Kookzolder !! Stel je eigen pizza samen.

22-10-2025.

GADO GADO. Indonesisch vegetarisch gerecht me eieren, taugé en pindasaus.

29-10-2025.

Kibbeling met remouladesaus, Vlaamse frieten en een gemengde salade.

05-11-2025.

Krokant gebakken buikspek op Oosterse wijze geserveerd met gewokte groenten en witte rijst.

12-11-2025.

Penne pasta geserveerd met romige spinazie en knoflook-scampi’s.

19-11-2025.

Biefreepjes op Thaise wijze begeleid door gekruide rijst en een pittige komkommersalade.

26-11-2025.

Spaghetti Bolognaise geserveerd met rucola en Parmezaanse kaas.

03-12-2025.

Shoarma van de Kookzolder met huisgemaakte knoflooksaus, Vlaamse frieten en een frisse ijsbergsalade.

10-12-2025.

Konijnenbout op grootmoeders wijze met zwarte pruimen, spruitjes, stoofpeertje en aardappelpuree. ( DAGPRIJS )

17-12-2025.

Huisgemaakt zuurvlees begeleid door rode kool en aardappelkroketten.

Pin It on Pinterest

Share This